teisipäev, 13. oktoober 2015

Tark ja turvaline kodu

Nutikas seadeldis, mille üles seadistamist käsitlen oma iSmartAlarm. Tegemist on süsteemiga, mis hoiab kodu turvalisena ning valve all ja seda kõike saab kontrollida nutitelefoni abil.

















Üleval seisneb paki sisu - 1x CubeOne, 1x juhtseade, 1x CubeOne toide, 1x liikumisandur koos patareidega, 2x kontrollpult koos patareidega.

Järgmiseks tuleb nutitelefonile tõmmata "SmartAlarm Home Security System" rakendus ning ühendada CubeOne ruuteriga ning loomulikult ühendada ka vooluvõrku. Kui need on tehtud, siis tuleb CubeOne sisse lülitada, mis võib võtta 1-2 minutit.















Järgmiseks tuleb käivitada iSmartAlarmi rakendus telefonis ning jälgida ekraanil olevaid juhised. Seal tuleb registeerida kasutajaks ning ühendada ära CubeOne telefoniga. Lisaks peab telefon olema levis, et aktiveerimiskood sõnumi kaudu kätte saada.





















Järgmiseks ei jää muud üle, kui installeerida sensorid kohtadesse, kus soovitakse turvalisust luua. Sensoreid pannakse tavaliselt ukse ja akende kohale Sensoril peab ülevalt minema 15 kraadine nurk suunaga alla.
















Sellega on iSmartAlarmi seadistamine lõpetatud. Nüüd on võimalus telefoniga alarm peale panna, maha võtta ning hoida kodu turvalisena.

1 kommentaar: